"Getrouwd zijn is de hemel niet" "Getrouwd zijn is de hemel niet"
We hopen schrijfster en spreekster Annemarie van Heijningen, bekend van haar boeken en columns, op 19 mei te ontvangen in de Oosterkerk. Ze weet op een prikkelende, eerlijke en luchtige manier wezenlijke thema's bespreekbaar te maken. Zo ook in haar boek "Getrouwd zijn is de hemel niet".

De 19e komt ze dus bij ons spreken over het huwelijk met alle eigenaardigheden en het belooft zeker niet saai te worden. Gelukkig, minder gelukkig, zojuist, bijna, bij lange na nog niet of al eeuwen getrouwd? Deze avond is voor een ieder van u.

Klik op deze link voor een klein voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=KFlHXOgXx3g

De avond start om 20.00 en is voor de gemeente maar ook voor anderen uit de omgeving. Heet hen dus vooral welkom! Toegang is vrij, maar bijdragen worden gewaardeerd en zullen besteed worden aan kerkenwerk op het gebied van huwelijk en relaties. We willen de komende tijd meer met huwelijk en relatie aan de slag gaan in gemeenteavonden, pastoraat en bijvoorbeeld door de marriage course.

Taakgroep Toerusting