Aanmelden Kerk- en Perrondiensten Aanmelden Kerk- en Perrondiensten

Klik HIER

Zie voor toelichting en privacyvoorwaarden artikel verderop op de huidige pagina

Aanmelden kerk- en perrondiensten Aanmelden kerk- en perrondiensten

De Oosterkerk organiseert hybride diensten.
Dat wil zeggen online diensten waarbij ook het toegestane maximale aantal gemeenteleden in de kerk aanwezig kunnen zijn.

Zoals u op de foto kunt zien, is de kerk behoorlijk aangepast om dit mogelijk te maken.
Dit om te voldoen aan de verschillende richtlijnen van PKN en overheid.
Wat dit voor u als bezoeker betekent kunt u nalezen in het gebruiksplan.

U kunt zich aanmelden via de volgende gezamelijke aanmeldpagina voor de Kerkdiensten, creche, kinderkerk, H4U en Perronmeetings of, als dat niet lukt, via terugnaardeoosterkerk@gmail.com.
U wordt dan ingedeeld in een van de komende kerkdiensten en ontvangt hiervoor dan een uitnodiging. Op deze manier is het mogelijk dat we allemaal een dienst kunnen bijwonen.

Bij het aanmelden laat u uw persoonlijke gegeven achter op een beveiligde website en verklaart u zich akkoord met het privacystatement van de Oosterkerk.

Werkgroep Terug naar de kerk