Perronmeeting 26 april 2020 Perronmeeting 26 april 2020
In deze Coronatijd en de tijd na Pasen zijn we hoe dan ook ieder op ons eigen plekje onderweg. We kijken uit naar de toekomst met voorzichtig wat nieuwe maatregelen.

Wat betekent samen onderweg zijn in deze tijd en samen op weg zijn naar Gods Rijk voor ons?

Jacqueline Gravesteijn (kerkelijk werker Perron 1) is de spreekster

Kijk en beleef mee door te klikken op de volgende link

Meldt u aan voor de speciale Whatsappgroep voor de Perronmeeting als u en jij hier tijd en ruimte voor heeft. Samen kunnen we zo persoonlijk voor elkaar bidden en meeleven. Stuur een appje naar 06-50954628.

Geven aan een goed doel
Deze zondag is het goede doel: voor Esther.
U kunt het overmaken naar: NL02INGB0004285056 t.n.v. college van Kerkrentmeesters Perron 61 en ondervermelding van "Collectedoel perronmeeting"

Dit kan door het zelf overmaken, of veel makkelijker door te klikken op de volgende Link of uw camera te richten op de QR code.
U komt dan op een ideal omgeving van de ING bank en kunt daar het bedrag aanpassen en overmaken via uw eigen bank.

Collectedoel perronmeeting