ZOP en VOP ZOP en VOP

ZOP en VOP

Jeugdcafé Het ZOP/VOP

Al vele jaren is het Zaterdag avond ontmoetingspunt (ZOP) een begrip en een perfecte mogelijkheid om met jongeren bij elkaar te komen en misschien is het zelfs wel zo dat jouw vader en moeder elkaar daar hebben leren kennen.

Ben je 16 jaar of ouder dan zien we je graag op zaterdagavond vanaf 20.00 uur om lekker te chillen met je vrienden of vriendinnen, om te kaarten, te poolen of te darten, met een drankje en een snack. Het ZOP is geopend in de periode van september tot ongeveer juni van 20:00 u tot 0:00 u en de ruimte is gevestigd aan de Nassaulaan 1 te Zoetermeer.


De speciale avonden maken het feestje iedere keer weer compleet. Denk hierbij aan Gala’s, BBQ´s, darttoernooien en karaokeavonden. Voor actuele informatie betreffende de verschillende events volg ons op facebook: ZOP

Om de twee weken is er op vrijdagavond VOP, wat staat voor Vrijdagavond Ontmoetingspunt. Na de zaalvoetbal gaat het jeugdcafé open. Het VOP is open van 22:00 tot 0:00. Er is dan gelegenheid om na zaalvoetbal gezellig met elkaar wat te drinken, een potje te poolen en elkaar te ontmoeten.

Dus kom snel een keer kijken en neem je vrienden of vriendinnen maar lekker mee. Ons team kan ook altijd nieuwe gezellige clubleiders of stagiaires gebruiken om af en toe te helpen achter de bar, dus versterk ons en meld je snel aan!

Voor meer informatie over ZOP en VOP kun je mailen naar zop.choice@gmail.com of neem contact op met: Jesse Bos tel: 06-14927990.

We hopen jullie snel te zien in de club!!

Morgensterkerk
Nassaulaan 1
2712 AT Zoetermeer

terug