Perron en Perronmeetings Perron en Perronmeetings

Perron
Perron Centrum en Perron 28 zijn plaatsen van ontmoeting in de wijk Oosterheem. Perron 28 is een gewoon woonhuis omgebouwd tot activiteitencentra in en voor de wijk Oosterheem. Perron Centrum is opgezet vanuit de Oosterkerk. Perron Centrum is onderdeel van het kerkgebouw van de Oosterkerk. In alle locaties organiseren wij tal van activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Ook voor Perron Centrum geldt dat wij met iedereen in Oosterheem iets voor onze buurt willen betekenen. Iedereen is welkom en mag meedoen.

Perronmeetings
Naast de activiteiten in en rondom onze verschillende locaties organiseren wij op zondag Perronmeetings. Een Perronmeeting is een ontmoetingsmoment voor iedereen die de behoefte heeft aan contact met mensen, op zoek is naar rust en behoefte heeft aan bezinning over het leven, geloven en God. Bij de voorbereiding van iedere Perronmeeting is het uitgangspunt dat iemand die de meeting voor het eerst bezoekt zich welkom voelt en het programma goed kan volgen en begrijpen.
Net als kerken zijn wij in de Perronmeetings bezig met christelijk geloof. Maar door het gebruik van onze vormen willen we kerk zijn op een manier die bij de mensen in Oostheem past.
Voor de kinderen en tieners is er tijdens de meeting ook een leuk programma!
De meetings vinden wekelijks meestal plaats in de aula van basisschool de Oranjerie (Sumatra 11) en soms in de Oosterkerk (zaal 4). Je bent welkom om 11:00 voor koffie, thee en limonade en we starten ongeveer om 11:15.
Hartelijk welkom!

Meer weten?
Kijk op onze website: http://www.perron-oosterheem.nl