Online gemeenteboek Online gemeenteboek

Wie is wie?
U herkent dat vast wel. U zit naast iemand in de kerk en u weet zijn naam niet meer. Of u hoort een naam in de afkondigingen of voorbede en u wilt een kaartje sturen of contact opnemen. Wat zijn zijn of haar adresgegevens?
Hiervoor hebben we gelukkig een gemeenteboek.

Het gemeenteboek wordt vanaf begin 2019 online aangeboden en actueel gehouden.

Beschikbaar voor?
Het gemeenteboek is beschikbaar voor leden van de Oosterkerk.
Toegang is gratis voor hen die dit jaar reeds een papieren gemeenteboek hebben aangeschaft en betaald hebben.
Wilt u toegang, maar heeft u dit jaar geen papieren gemeenteboek aangeschaft of betaald, maak dan Euro 7,50 over op NL48INGB0007229924 t.n.v. PGZ Oosterkerk onder vermelding van Gemeenteboek 2019.

Voor de toegang zijn inloggegevens nodig. Deze kunt u hier aanvragen.

Waar te vinden?
In verband met privacy is het gemeenteboek alleen toegankelijk voor leden  en alleen bedoeld voor gebruik door leden conform het privacystatement .

Bovenin de rechterkolom op deze website (op een mobiele telefoon moet u even naar beneden scrollen) vindt u een blauwe tekst met inloggen.
Als u hierop klikt, krijgt u een inlogscherm waarop u dient in te loggen.
Na inloggen heropent de website weer, echter nu met in de menubalk een knop gemeenteboek.
Via die knop gemeenteboek bereikt u het gemeenteboek.