Online gemeenteboek Online gemeenteboek
Wie is wie?
U herkent dat vast wel. U zit naast iemand in de kerk en u weet zijn naam niet meer. Of u hoort een naam in de afkondigingen of voorbede en u wilt een kaartje sturen of contact opnemen. Wat zijn zijn of haar adresgegevens?
Hiervoor hebben we gelukkig een gemeenteboek. Het gemeenteboek wordt online aangeboden en actueel gehouden.

Beschikbaar voor?
Toegang is gratis en er kan ook een papieren gemeenteboek worden besteld. Bijdrage is vrijwillig. NL48INGB0007229924 t.n.v. PGZ Oosterkerk onder vermelding van Gemeenteboek Papier. Interesse mail ons.

Voor de toegang zijn inloggegevens nodig. Deze kunt u hier aanvragen.
Hiermee krijgt u ook toegang tot andere site voor leden, zoals de nieuwsbrief voor leden inclusief pastorale berichten. Deze items verschijnen na inloggen automatisch op de pagina's (bovenbalk).

Waar te vinden?
In verband met privacy is het gemeenteboek alleen toegankelijk voor leden  en alleen bedoeld voor gebruik door leden conform het privacystatement .

Instructie inloggen/openen gemeenteboek:
Stap 1:
Bovenin de rechterkolom op deze website (op een mobiele telefoon moet u even naar beneden scrollen) vindt u een blauwe tekst met inloggen.

Stap 2:
Als u hierop klikt, krijgt u een inlogscherm waarop u dient in te loggen.

Stap 3:
Na inloggen heropent de website weer, echter nu met in de menubalk een knop gemeenteboek, na klikken hierop is nu de knop gemeenteboek toegevoegd.

Stap 4:
Via die knop gemeenteboek bereikt u het gemeenteboek.