Welkom Welkom
Welkom op de website van de Oosterkerkgemeente te Zoetermeer.

De Oosterkerk is een wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Zoetermeer (PGZ) in de wijk Oosterheem.  De PGZ is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland.

Het geloof in Jezus als Heer en het volgen van Hem bindt en bezielt ons. Dit geloof willen we uitdragen en doorgeven aan de volgende generatie en uitdragen aan hen die hiermee niet bekend zijn.
  • Christenen bieden wij een plek om God en elkaar te ontmoeten en te dienen;
  • Zoekers bieden we een plaats om het christelijk geloof te leren kennen;
  • Met christenen en niet-christenen willen we zoeken naar het goede voor onze wijk en voor de mensen die er wonen.
In alles: aanspreekbaar, bewogen, betrouwbaar, respectvol en gastvrij.

U bent van harte welkom in onze kerkdiensten op zondag of bij onze ander activiteiten.

Heeft u vragen of wilt u contact met iemand van onze gemeente, mailt u dan naar onze scriba.

Bevestiging kerkelijk werker Bevestiging kerkelijk werker
De kerkenraad is verheugd u te kunnen berichten dat wij een opvolger hebben gevonden voor Arte Havenaar in de persoon van Timo Hagendijk uit Ede.

Hij zal D.V. op 1 september om 10h30 worden bevestigd. U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van deze dienst.

Voor velen in de Perron meetings is hij een goede bekende.
Hij zal zowel in de Perron Gemeenschap als de Oosterkerk actief worden en wij wensen hem Gods zegen bij zijn taak in de Gemeente.

Heempret 28-30 augustus 2019 Heempret 28-30 augustus 2019

Gemeentedag 2019 Gemeentedag 2019

Online gemeenteboek Online gemeenteboek
Wie is wie?
U herkent dat vast wel. U zit naast iemand in de kerk en u weet zijn naam niet meer. Of u hoort een naam in de afkondigingen of voorbede en u wilt een kaartje sturen of contact opnemen. Wat zijn zijn of haar adresgegevens?
Hiervoor hebben we gelukkig een gemeenteboek.

Het gemeenteboek wordt vanaf begin 2019 online aangeboden en actueel gehouden.

Meer informatie kunt u hier vinden.