Beheer Oosterkerk Beheer Oosterkerk

Beheer Oosterkerk
Het beheer van de Oosterkerk wordt, zoals alle andere activiteiten,  door vrijwilligers uitgevoerd.
De organisator van een activiteit (bijvoorbeeld Bijbelkring of Muziekgroep) treedt hierbij zelf als beheerder op. Dit betekent o.a. dat net als thuis het gebouw na afloop van de activiteit weer volledig opgeruimd en schoon wordt achterlaten en afgesloten.
Daarnaast is een klein beheerdersteam actief. Dit team richt zich vooral op de bijzondere activiteiten.

Taakverdeling.

• Dagelijks beheer: Henk van Duijne en Diek van Beek
    • begeleiding bijzondere activiteiten
    • In de weekbrief wordt vermeld wie dienst heeft.
  • Aanspreekpunt zaalreservering: Alex Buitenhek (Peter Riedijk)
    • beheer zaalverhuuragenda,
    • mailcontact gebruik kerk
  • Aanspreekpunt schoonmaak:Aart Hak
    • coördinatie schoonmaakteams
    • voorraadbeheer
  • Secretariaat: Peter Riedijk
    • beheer website www.oosterkerkzm.nl / App Protestant
    • sleuteladministratie
    • gebruikershandleidingen
    • penningmeester
  • Technisch beheer (onderhoud): Jos Hak
Mochten jullie tegen issues aanlopen of zijn aangelopen, meldt dit dan bij een van de beheerders.

Schoonmaakteams Schoonmaakteams

Schoonmaakteams
De kerk wordt wekelijks schoongemaakt door groepjes vrijwilligers. Hiervoor is een rooster opgezet waarbij elke groep 1x9 weken aan de beurt is. We zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers ter versterking van deze teams (enkele groepen zijn namelijk nu vaker aan de beurt). Gaarne aanmelden via Aart Hak.
Het schoonmaakrooster 2016 is op 31.12.2015 door Andre Pelle aan de teams verstuurd.