Open Kerk!! Open Kerk!!

Open Kerk voor een moment van gesprek of bezinning

We willen u in de gelegenheid stellen om een moment rust te zoeken of een gesprek aan te gaan in de kerk.

Op maandag, woensdag en vrijdag is de Oosterkerk van 19.00 uur - 20.30 open. In de ontmoetingsruimte is er gelegenheid om elkaar kort te spreken. In de kerkzaal kunt u plaats nemen voor bezinning en rust.

Op dit moment mogen er maximaal 3 bezoekers per ruimte aanwezig zijn.

Er wordt nog overlegd met het veiligheidsteam van Zoetermeer of dat aantal nog omhoog kan. Het kan dus zijn dat u buiten even moet wachten. Er zal een vrijwilliger bij de deur staan om alles in goede banen te leiden.
Op dit moment schenken we geen koffie en thee. Bij drukte vragen we u vriendelijk om uw bezoek tot een kwartier te beperken, zodat anderen ook de gelegenheid krijgen. Wees welkom. We kijken naar u uit!

Openingstijden:
Oosterkerk is open!
maandag - woensdag - vrijdag
19.00 uur - 20.30 uur
Voor een kort gesprek of moment van rust
Kom(t) jij/u ook?