Welkom Welkom
Welkom op de website van de Oosterkerkgemeente te Zoetermeer.

De Oosterkerk is een wijkgemeente van de Protestantse Kerk in Nederland en gemeente van Christus in Oosterheem. Het geloof in Jezus als Heer en het volgen van Hem bindt en bezielt ons. Dit geloof willen we uitdragen en doorgeven aan de volgende generatie en uitdragen aan hen die hiermee niet bekend zijn.
  • Christenen bieden wij een plek om God en elkaar te ontmoeten en te dienen;
  • Zoekers bieden we een plaats om het christelijk geloof te leren kennen;
  • Met christenen en niet-christenen willen we zoeken naar het goede voor onze wijk en voor de mensen die er wonen.
In alles: aanspreekbaar, bewogen, betrouwbaar, respectvol en gastvrij.

U bent van harte welkom in onze kerkdiensten op zondag of bij onze ander activiteiten.

Heeft u vragen of wilt u contact met iemand van onze gemeente, mailt u dan naar onze scriba.

Online gemeenteboek Online gemeenteboek
Wie is wie?
U herkent dat vast wel. U zit naast iemand in de kerk en u weet zijn naam niet meer. Of u hoort een naam in de afkondigingen of voorbede en u wilt een kaartje sturen of contact opnemen. Wat zijn zijn of haar adresgegevens?
Hiervoor hebben we gelukkig een gemeenteboek.

Het gemeenteboek wordt vanaf begin 2019 online aangeboden en actueel gehouden.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Young Messiah 3 juli 2019 Young Messiah 3 juli 2019
Kom in de "Young Messiah" zingen (en spelen)!

Podium320 organiseert in samenwerking met Floravontuur en CKC in het kader van "Klassiek in Zoetermeer" op 3 juli van 19h30-22h00 een scratch in de Oosterkerk.
Onder leiding van Johan van Oeveren worden enkele highlights uit de "Young Messiah" ingestudeerd, waaronder het bekende "Hallelujah", met om 21h30 een klein concert.
Opgeven als korist maar ook als instrumentalist is mogelijk.
Deelname, muziek en toegang is gratis.

Zomerconcert Worship & Worship kids 29 juni Zomerconcert Worship & Worship kids 29 juni
Het zomerconcert van Worship is dit jaar op 29 juni.
Een gaaf concert met het grote koor Worship en Worship Kids: zingen tot eer van God en je stem voor Hem gebruiken.
Projectleden welkom!
Repetities op donderdag vanaf 20h00 in de Oosterkerk.

Nacht van het gebed Nacht van het gebed